وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری در دولت چهاردهم با اشاره به طرح راه اندازی رستوران‌های مکمل در چند دانشگاه کشور، گفت: امیدواریم در نیم سال نخست تحصیلی سال جدید بتوانیم طرح رستوران‌های مکمل دانشجویی را کلید زده و به صورت پایلوت راه‌اندازی کنیم.

رستوران‌های مکمل در جهت تامین امنیت غذایی دانشجویان راه اندازی می‌شود/ تنگ نظری عاملی دیگر در ارائه خدمات نامطلوب به دانشجویان است

حسین سیمایی صراف وزیر علوم دولت چهاردهم در حاشیه حضور در کمیسیون آموزش مجلس در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت در مورد کیفیت مطلوب خدمات رفاهی همچون غذا برای دانشجویان در دانشگاه‌های کشور، گفت: وزارتخانه طرح جدیدی با عنوان رستوران‌های مکمل در خصوص تامین غذایی دانشجو دارد، حدود ۳ الی ۴ ماه می‌شود که طرح یاد شده مورد کار کارشناسی قرار گرفته است تا شاهد رسیدن به هدف مطلوب یعنی هزینه کمتر و کیفیت بیشتر خدمات رفاهی از جمله غذای مناسب برای دانشجویان باشیم.

وزیر علوم با اشاره به بررسی طرح رستوران‌های مکمل در چند دانشگاه کشور، افزود: امیدواریم در نیم سال نخست تحصیلی سال جدید بتوانیم طرح رستوران‌های مکمل دانشجویی را کلید زده و به صورت پایلوت راه‌اندازی کنیم.

عضو کابینه دولت چهاردهم بخشی از خلاء ارائه امکانات خدماتی رفاهی به دانشجویان را ناشی از کمبود اعتبارات بودجه‌ای دانست و اظهار داشت: کمبود اعتبارات بودجه‌ای برای ارائه خدمات مطلوب‌تر واقعیت دارد اما گاهی امکان دارد؛ کیفیت مواد اولیه مطلوب نباشد اما بخشی از مشکلات ناشی از بی فکری است.

 سیمایی صراف فقر منابع را عاملی بر عدم تامین حداقل‌ امکانات دانشجویان عنوان کرد و گفت: عدم تامین حداقل‌های امکانات رفاهی که حق دانشجویان است بیشتر تابع فقر منابع بوده، اگر منابع خوبی وجود داشته باشد قطعا دانشگاه‌های ما دارای خوابگاه، استادیوم ورزشی، استخر و .. خواهند بود، به بیانی دانشگاه باید منطقه‌‌ای مرفه و محیطی شاد باشد به گونه‌ای که دانشجو وارد دانشگاه می‌شود تمایلی به خروج از آن نداشته باشد.

وزیر علوم با تاکید بر اینکه بخش بسیاری از عدم امکانات رفاهی ناشی از خلاء منابع است، خاطرنشان کرد: بخشی از نبود امکانات مناسب ناشی از فقدان یا فقر منابع است و مقداری از آن نشات گرفته از تنگ نظری است./

پایان پیام

آخرین اخبار